Als je deze mail niet kan lezen, klik hier

Nieuwsbrief Hanenburg
streep

Tenniskampen Hanenburg 2018

streep

In de week van 16 juli t/m 20 juli en in de week van 20 augustus tm/ 24 augustus organiseert tennisschool Hanenburg twee tennisweken voor alle jeugd die het leuk lijkt om mee te doen. In deze intensieve maar vooral gezellige weken zullen wij ons vooral richten op het technische gebied van tennis. Het aanleren en het verbeteren van de techniek en het oefenen van verschillende soorten spelsituaties zal elke dag de voornaamste bezigheid zijn. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor leuke spelletjes en kleine uitstapjes.


Maandag t/m vrijdag zullen wij dagelijks starten om 09:30. De dag eindigt om 16:00. Elke dag zullen wij voor een uitgebreide lunch zorgen en zal er de gehele dag genoeg drinken aanwezig zijn.


Wel lid of geen lid van een club, geen probleem! Iedereen kan mee doen. Ook vriendjes en vriendinnetjes die kennis willen maken met tennis zijn van harte welkom. Kosten per week: Eu: 150,- U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar tennisschoolhanenburg@hotmail.com.


Vermeld hierin het volgende: Naam en Leeftijd. Aantal jaren les. Deelname aan een of beide weken. Eventuele allergie├źn.


Met sportieve groet, Tennisschool Hanenburg


Uitwisseling afgelast

De uitwisseling met TV Mattemburgh op 24 juni aanstaande gaat helaas niet door. Vanuit Brabant waren er te weinig aanmeldingen dit keer. We bekijken later dit seizoen of het alsnog lukt weer tegen elkaar te spelen.


Inschrijving HTV Hanenburg Club Dubbel Kampioenschappen 2018

Beste Leden, De inschrijving voor de HTV Hanenburg clubkampioenschappen dubbel is open!!!!! We hebben besloten om de single en de dubbel te wisselen wat zoveel betekent dat de dubbel gaat plaats vinden van zaterdag 30 juni tm zondag 8 juli. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal ook het voor weekend gebruikt gaan worden (zaterdag 30 juni en/of zondag 1 juli).


Er kan worden ingeschreven in maximaal 2 onderdelen (HD en GD of DD en GD) Kosten per onderdeel zijn 10 euro. Denk aan de verhinderingen; 2 onderdelen 1 verhindering, 1 onderdeel 2 verhinderingen.


Klik op de onderstaande link om je in te schrijven. https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=2F5ECB1E-E49B-42B0-B998-58083983D7E2


Dus zoek een partner en schijf beide in voor HET club evenement van het jaar: Club Dubbel 30 juni tm 8 juli.


Groet Captain Jeffrey and his fantastic 4

streep
streep
streep

Als je wilt uitschrijven voor deze nieuwsbrief, klik hier