Als je deze mail niet kan lezen, klik hier

Nieuwsbrief Hanenburg
streep

Competitie week 1

streep

Het lijkt nu nog herfst of winter, maar dit weekend schijnt de warmte toe te slaan. Mooi vooruitzicht dus voor de start van de Voorjaarscompetitie. 


Vrijdag 6 april start al gelijk gezellig, met 2 thuisspelende teams. En dat krijgt een vervolg op zaterdag 7 april waarop 6 teams thuis spelen.  Het zal voor iedereen zo vroeg in het seizoen wel even wennen worden. Maar met hard werken en wellicht een beetje ploeteren gaan we ervoor om die eerste wedstrijden eruit te slepen. Support is hierbij van harte welkom. En wat is nou lekkerder dan op het zonnige Hanenburg terras leuke potjes tennis te kijken. Dus gewoon komen!   Zondag 8 april zijn er geen thuisspelende competitieteams.


Wij wensen alle competitiespelers en toeschouwers heel veel succes en plezier toe. Twijfel niet om leuke ervaringen, foto’s en/of dagimpressies te delen op de HTV Hanenburg Facebook.


Met sportieve groet,  De TC 


Thuisspelende teams speelweek 1 

Vrijdag 6 april:  

19.00 uur: Gemengd 1 (Claudia); Gemengd 2 (Mara)

Zaterdag 7 april:  

10.00 uur: Heren 2 35+ (Jan)

13.00 uur: Heren 2 (Remy); Heren 4 (Inigo); Heren 1 35+ (Marcel); Gemengd 1 (Thomas); Gemengd 2 (Peter)  

Zondag 8 april:

Geen thuisspelende seniorenteams

streep
streep

De Jeugd van Hanenburg

streep

Paaseitjes toernooi  

Ondank het regenachtige weer en de kraaien die er met een aantal paaseieren vandoor gingen was het toernooi een succes. Iedereen heeft veel partijtjes gespeeld en goed kunnen oefenen voor de voorjaarscompetitie. Bij rood waren alle kinderen de winnaar.  Winnaar van groen is Mirte van Koppen en van geel Tim Parry.   Competitie van start 

In de rode World Tour zijn de eerste drie wedstrijden alweer gespeeld en zullen de volgende wedstrijden weer in juni plaatsvinden.  

De gele competitie en groene competitie gaan aanstaande zondag van start.

Thuis spelen  Hanenburg 1 jongens t/m 14 - Cromwijck 1 aanwezig 9.15 uur aanvang wedstrijden 9.30 uur

Hanenburg groen 1 - Naaldwijk groen 3 aanwezig 9.15 uur aanvang wedstrijden 9.30 uur Uit spelen De Kieviten 1 - Hanenburg 2 jongens t/m 14 aanwezig 9.30 uur aanvang wedstrijden 10.00 uur Leeuwenbergh 1 - Hanenburg jongens tot /m 14 aanwezig 8.30 uur aanvang wedstrijden 9.00 uur 


Rackettrekken

We zijn weer begonnen met het rackettrekken voor de jeugd op woensdagmiddag.  Van 13.30 uur tot 15.30 uur is iemand van de jeugdcommissie aanwezig om jullie hierbij te begeleiden. Ook wanneer je les hebt op woensdag kan je voor of na je les aansluiten.     Wij wensen iedereen veel tennisplezier.


Sportieve groet van de jeugdcommissie.  

streep
streep
streep

Als je wilt uitschrijven voor deze nieuwsbrief, klik hier