Als je deze mail niet kan lezen, klik hier

Nieuwsbrief Hanenburg
streep

De Jeugd van Hanenburg

streep

World Tour

De eerste World Tour rood 2018 op Hanenburg was een groot succes!  Afgelopen zondag gingen zo'n 20 kinderen de baan op en zij werden op iedere mini-baan geholpen door tellers. De ouders stonden aan de kant te genieten van hun kopje koffie en van het tennisspel van hun kinderen. We hebben weer mooie en spannende partijtjes gezien.   


Aanstaande maandag 2 april wordt de World Tour rood gespeeld bij HLTC De Metselaars, Berkenbosch Blokstraat 20, Scheveningen.  Om 8.45 uur moet iedereen aanwezig zijn en om 9.00 uur starten de wedstrijdjes.


We wensen iedereen veel tennisplezier!  


Paaseitjestoernooi 2 april

Tweede paasdag organiseren wij op Hanenburg een paaseitjestoernooi voor alle jeugd van Hanenburg. Jij komt toch ook lekker tennissen en paaseitjes zoeken? Het is tevens een goede manier voor de groene en gele jeugd om nog een keer in te spelen voordat de competitie van start gaat. Ook staan er weer miniveldjes opgesteld waarop onze rode jeugd partijtjes kunnen spelen.  

Wanneer? maandag 2 april

Hoe laat? 12.00 uur tot ongeveer 16.00 uur

Kosten? gratis


Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dit dan snel doch uiterlijk voor zaterdag 31 maart door een mail te sturen naar dejeugdvanhanenburg@hotmail.com.  


Sportieve groet van de jeugdcommissie  

streep
streep

Teamtrainingen 1 april

streep

Het zomerseizoen start op maandag 2 april, onze jeugd speelt dan meteen een toernooi, maar op zondag 1 april kunnen teams zich aanmelden om te trainen. Huurders en andere clubs op ons park krijgen net als wij de mogelijkheid te spelen. De gehele dag zijn er in ieder geval twee smash court banen voor HTV Hanenburg gereserveerd. Wie wil gaan trainen met het competitieteam kan zich aanmelden bij Richard, tennisparkhanenburg@ziggo.nl. Hij maakt een indeling en kan dus zien welke tijden er nog beschikbaar zijn.


Let op: zaterdag 31 maart is het open dag op het park, de trainers staan dan op de banen en in principe kan er niet vrij gespeeld worden. De winterkaart is dan ook geldig tot en met 30 maart.  

streep
streep
streep

Als je wilt uitschrijven voor deze nieuwsbrief, klik hier