Als je deze mail niet kan lezen, klik hier

Nieuwsbrief Hanenburg
streep

De Jeugd van Hanenburg

streep

Beste jeugd van Hanenburg, 


We gaan weer beginnen!  Op 18 maart gaat de World Tour van start en op 8 april start de voorjaarscompetitie groen en geel. Wij sturen een overzicht van de te spelen wedstrijden naar de spelers.   


Aanstaande zondag organiseren wij een rackettrek-ochtend voor alle jeugd van Hanenburg. Loop je niet mee met de CPC? Kom dan naar Hanenburg om in te spelen voor de voorjaarscompetitie of World Tour. Ook wanneer je geen competitie gaat spelen ben je natuurlijk van harte welkom.


Wanneer? Zondag 11 maart 

Hoe laat? 10.00 uur tot 12.00 uur  

Kosten? Gratis 


Wanneer je komt, laat het ons dan even weten en stuur een mail naar dejeugdvanhanenburg@hotmail.com. Dan weten wij op hoeveel kinderen wij kunnen rekenen.   


Tweede paasdag organiseren wij een paaseitjes toernooi. Kom jij ook lekker tennissen en paaseitjes zoeken?! Het is tevens een mooie manier om nog een keer te oefenen voor de voorjaarscompetitie of World Tour. 


Wanneer? Maandag 2 april

Hoe laat? 12.00 uur tot 16.00 uur

Kosten? Gratis


Jij doet toch ook mee?! Geef je snel op door een mail te sturen naar dejeugdvanhanenburg@hotmail.com.   


Tot snel! 

Sportieve groet van de jeugdcommissie    

streep
streep

Indeling voorjaarscompetitie

streep

De KNLTB heeft alle info voor de komende competitie bekend gemaakt.

Via je KNLTBnummer kun je zelf inloggen op MijnKNLTB.nl en de indeling voor jouw team bekijken. Zoek op Hanenburg en je vindt alle teams. 


Voor alle teams en info kijk hier:  


https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/  of op:  https://mijnknltb.toernooi.nl/league/BC19528C-A820-4193-B766-37A30D5EB25E/club/17/Index/teams  

streep
streep
streep

Als je wilt uitschrijven voor deze nieuwsbrief, klik hier