Wie wil ons een beetje helpen?

Tijdens de ALV in het voorjaar heeft het bestuur haar plannen voor de komende twee jaar uit de doeken gedaan. U leest hier HTV Hanenburg 2015 beleid-2 wat we daar hebben gepresenteerd. Geen super dikke documenten maar concreet waar we heen willen.

Nu kunnen we daarvoor natuurlijk altijd extra handen gebruiken. Zodoende hebben wij op het prikbord tegenover het afhangbord een lijst opgehangen met te vormen werkgroepen. Het idee is dat mensen in zo’n werkgroep concreet aan 1 onderwerp werken en niet wekelijks in de weer hoeven te zijn voor onze club. Vele handen maken licht werk en wij proberen op onze beurt om vrijwilligers niet al te veel te belasten!

Kijk even op het bord welke werkgroepen we willen gaan vormen. Er is bijvoorbeeld een werkgroep Nieuwe leden, een groep waarvan we willen vragen om onze nieuwe leden te benaderen om hen wegwijs te maken op ons park en binnen onze club. Ook zijn er werkgroepen Zomer- en Wintertennisbrunch, om de geslaagde tennisbrunch van afgelopen winter met vele families door te laten lopen. En als iedereen een keer een zondag komt helpen, kan zo’n mooi initiatief als dit door blijven gaan. We hopen dat ook u bereid bent zo’n klein onderdeeltje op u te nemen samen met andere leden!

Deel dit op: