Lid worden?

Leuk dat je overweegt om lid te worden van ons mooie clubje HTV Hanenburg!

HTV Hanenburg is een middelgrote tennisvereniging met zo’n 250 leden. Het spelersniveau varieert van beginner (9) tot vergevorderde competitiespeler (3). Voorop staat bij ons altijd de gezelligheid en de sportiviteit. 

Lid worden?
Net lid geworden?
Opzeggen?

Het tennispark heet Hanenburg en de vereniging heet HTV Hanenburg, soms ietwat verwarrend, maar door goede samenwerking alleen maar leuk. De vereniging HTV Hanenburg huurt banen van het Park Hanenburg. Dus niet alle banen zijn door ons (de vereniging) in gebruik.

Wat moet je weten over het lidmaatschap?

HTV Hanenburg heeft speelmogelijkheden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 23:00 uur en in het weekend tot 17:30 uur. NB in de herfst en winter tot 22.00 uur en in het weekend tot zonsondergang. Je kunt op deze tijden vrij spelen, maar de vereniging organiseert ook verschillende activiteiten.  Ons seizoen loopt van eind maart tot medio december.

Voordelen lidmaatschap

✔️ Je kan altijd vrijspelen! We maken gebruik van een digitaal afhangsysteem waar je voor 60 minuten een baan kan huren.
✔️ HTV Hanenburg heeft 3 gravel buitenbanen ter beschikking en op drukke tijden zelfs 5!
✔️ Je kan snel en eenvoudig een baan reserveren via de KNLTB ClubApp.
✔️ We zijn een relatief kleine club, dus veel ruimte om te tennissen en snel nieuwe tennis-maatjes te ontmoeten.
✔️ Elke week zijn er 2 Rackettrek momenten. Leden spelen onderlinge wedstrijdjes in wisselende samenstelling. Voor nieuwe leden een goede gelegenheid om andere leden te leren kennen.
✔️ Als lid kun je deelnemen aan de competitie van de KNLTB. We hebben teams actief in voor- en najaarscompetitie.
✔️ We organiseren veel onderlinge toernooien en gezellige evenementen voor de leden. Zoals bijvoorbeeld het pannenkoeken familie toernooi, Clubkampioenschappen enkel en dubbel en meerdere klaverjasavonden.
✔️ Tennisschool Van Hal geeft professionele lessen, trainingen en clinics op alle niveaus. 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich snel thuis voelt bij Hanenburg. Als we je verder kunnen helpen, aarzel niet om contact op te nemen. Het is uiteraard niet verplicht, maar elk nieuw lid van de vereniging kan gekoppeld worden aan een soort mentor om in korte tijd veel mensen te leren kennen om lekker mee te tennissen.

Voor jeugdleden: dejeugdvanhanenburg@hotmail.com
Voor senioren: voorzitter nathalienuiten@hotmail.com

Tarieven

Voor 2022 gelden de volgende tarieven. Voor lidmaatschappen die in de loop van het jaar ingaan, wordt een bedrag naar rato gerekend. Het lidmaatschap bij HTV Hanenburg is inclusief lidmaatschap van de KNLTB, waardoor je deel kunt nemen aan de open toernooien en de competitie. 

Senioren Junioren
Eerste jaar maar €20, daarna
Mini’s  
Eerste jaar maar €20, daarna
Senioren (24 en ouder) €280 Junioren 12 t/m 17* €100 Mini’s 7 t/m 11* €80
Jonge senioren (18 t/m 23)  €150     Mini’s t/m 6* €35
Daluren 
(ma-vrij 08.30-14.30 en 21.30-23.00, za-zo 09.00-17.00)
€210     Mini’s die lessen**  t/m 11* €20
Competitie voorjaar €100        

Administratiekosten  (alleen nieuwe leden) €20,-  (niet voor mini’s)

* Conform de KNLTB-richtlijn wordt 1 januari als leeftijdsgrens gehanteerd voor het jaar waarin je een bepaalde leeftijd bereikt. Bijvoorbeeld: word je op 29 september 11 jaar, dan val je voor dat seizoen in de categorie Mini’s 7 t/m 11 jaar 
** Mini’s 0 t/m 11 jaar die lessen bij tennisschool Van Hal

SPECIALE ACTIE voor mini’s t/m 11 jaar: alle leerlingen van Tennisschool Van Hal betalen slechts €20 contributie! (alleen de KNLTBpas)

Tennissen bij HTV Hanenburg met de Ooievaarspas!

HTV Hanenburg is aanbieder voor houders van de Ooievaarspas. Deze Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen. Meer informatie over de Ooievaarspas en het aanbod van HTV Hanenburg voor Ooievaarspas-houders staat op de site van Ooievaarspas.

Interesse voor een lidmaatschap inclusief lessen via deze pas? Mail naar ledenadministratie@hanenburg.com of kom langs op ons gezellige park!