Clubinformatie

Haagse Tennis Vereniging Hanenburg

HTV Hanenburg is een gezellige middelgrote tennisvereniging met zo’n 250 leden. Het spelersniveau varieert van beginner (9) tot vergevorderde competitiespeler (3). Voorop staat bij ons altijd de gezelligheid en de sportiviteit! 

Tennispark

Het tennispark heet Hanenburg en de vereniging heet HTV Hanenburg, soms ietwat verwarrend, maar door goede samenwerking alleen maar leuk. De vereniging HTV Hanenburg huurt banen van het Park Hanenburg. Dit is een uniek gelegen en sfeervol tennispark in de Bosjes van Pex aan de Daal en Bergselaan. Het park Hanenburg heeft gravel en all weather smash courtbanen. Deze liggen beschut en zijn allemaal verlicht. Een fulltime groundsman verzorgt de banen, zodat de kwaliteit altijd uitstekend is. 

HTV Hanenburg heeft speelmogelijkheden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 23:00 uur en in het weekend tot 17:30 uur. NB in de herfst en winter tot 22.00 uur en in het weekend tot zonsondergang. Je kunt op deze tijden vrij spelen, maar de vereniging organiseert ook verschillende activiteiten. Ons seizoen loopt van eind maart tot medio december.

Faciliteiten

In het gezellige clubhuis kan iedereen, ook buiten speeltijd, terecht voor drankjes en hapjes, maar ook om lekker te eten. Vanaf het terras kun je kijken naar de tenniswedstrijden op de centraal gelegen banen. Daarnaast is er ook een tennisshop aanwezig voor al je tennisbenodigdheden. Hier kun je ook je racket laten bespannen, wel zo handig!

Activiteiten 

Onze Activiteitencommissie (AC) organiseert hele hele jaar door allerlei leuke activiteiten voor de leden van HTV Hanenburg, de Jeugdcommissie (JC) doet dit voor onze jeugdleden. Klik hier om voor het komende seizoen de agenda te zien. Naast deze activiteiten organiseren we elke week een Rackettrek. Leden spelen onderlinge wedstrijdjes in wisselende samenstelling. Voor nieuwe leden een goede gelegenheid om andere leden te leren kennen. 

Lustrumjaar! 

HTV Hanenburg bestaat 40 jaar! Dat gaan we dit jaar vieren, hier lees je alle plannen die de Lustrumcommissie bedacht heeft! 

Lustrum HTV Hanenburg

Lustrumjaar Haagse Tennis Vereniging Hanenburg Den Haag 40 jaar

AVG

Sinds 25 mei 2018 is iedere organisatie verplicht te voldoen aan de nieuwe AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zijn net als iedere sportvereniging verplicht om persoonsgegevens veilig te behandelen. Onze administratie zit op één plek, goed beveiligd met antivirussoftware en loopt via de KNLTB. We maken deugdelijke backups en delen gegevens van leden uiteraard nooit. Mocht onze administratie in de toekomst anders gaan worden verzorgd, dan dragen wij er als bestuur zorg voor dat geen voormalig vrijwilligers nog bij de gegevens kunnen.

Hier vind je de Statuten HTV (KVK Inzage Statutenwijziging) en het Huishoudelijk reglement_2021 van onze vereniging die in 2022 zijn geactualiseerd en en zijn aangenomen.

Hoe word je lid?

Aanmelden kan het hele jaar door via het online inschrijfformulier.

Heb je vragen over lid worden? Mail dan naar ledenadministratie@hanenburg.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

     

Ledenadministratie

Brenda

ledenadministratie@hanenburg.com

Voorzitter

Nathalie

nathalienuiten@hotmail.com

Jeugd

Janine

dejeugdvanhanenburg@hotmail.com

 

INFORMATION ABOUT OUR CLUB IN ENGLISH

Vlag-VERENIGD-KONINKRIJK-flag-United-Kingdom