De Jeugd van Hanenburg

Kom ook tennissen bij de Jeugd van Hanenburg!

De leukste tennisjeugdafdeling vind je hier: bij de Jeugd van Hanenburg, waar iedereen elkaar kent en waar we het altijd supergezellig vinden als jij ook komt tennissen! Wij vinden het ontzettend leuk om kinderen van 5 t/m 17 jaar kennis te laten maken met zoveel mogelijk aspecten van de tennissport. Dat betekent dat de Jeugd van Hanenburg tennisles heeft van professionele tennistrainers, dat ze het liefst allemaal meespelen in de Tenniskids Worldtour of de KNLTB competitie, dat ze het leuk vinden om mee te doen aan open toernooien of jeugdranglijst toernooien, dat ze vooral veel recreatief tennissen -dus gewoon voor de lol bij het wekelijkse rackettrekken of op een gezellig onderling toernooitje- en soms een excursie maken naar bv. de Davis Cup of een groot ATP toernooi.

Niks moet natuurlijk! Tennis is voor iedereen een geweldige sport, maakt niet uit of je een jongen of een meisje bent, ook nog voetbalt of hockeyt, of je talent hebt of over je eigen voeten struikelt, een beginner of al gevorderd bent, tennis is een sport voor het leven!

Tennisles

Wil je leren tennissen of tennis je al langer en wil je je tennisvaardigheid verbeteren? Op Tennispark Hanenburg geven professionele tennistrainers les op ieder niveau, zowel recreatief als prestatief in groepstrainingen of privé lessen.

Voor meer informatie kun je terecht in het winkeltje op het park.

Hanenburg Clubtenue

Wil je ook competitie spelen in het officiële Hanenburg Clubtenue? Bij Free-Kick Sport op het Savornin Lohmanplein kun je het officiële rode shirt en het rode trainingsjack met het Hanenburg logo laten bedrukken. We raden aan om er een wit broekje met zakken of een wit tennisrokje met binnenbroekje bij te dragen.