Clubinformatie

Haagse Tennis Vereniging Hanenburg

Een gezellige vereniging

HTV Hanenburg is een middelgrote tennisvereniging met zo’n 250 leden. Het spelersniveau varieert van beginner (9) tot vergevorderde competitiespeler (3). Voorop staat bij ons altijd de gezelligheid en de sportiviteit.

Onze tennisvereniging maakt gebruik van de banen van Tennispark Hanenburg. Dit is een uniek gelegen en sfeervol tennispark in de Bosjes van Pex aan de Daal en Bergselaan. Het park Hanenburg heeft gravel en all weather smash courtbanen. Deze liggen beschut en zijn allemaal verlicht. Een fulltime groundsman verzorgt de banen, zodat de kwaliteit altijd uitstekend is. In het gezellige clubhuis kan iedereen, ook buiten speeltijd, terecht voor drankjes en hapjes, maar ook om lekker te eten. Vanaf het terras kun je kijken naar de tenniswedstrijden op de centraal gelegen banen.

HTV Hanenburg heeft speelmogelijkheden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 23:00 uur en in het weekend tot 17:30 uur. Je kunt op deze tijden vrij spelen, maar de vereniging organiseert ook verschillende activiteiten. Naast een sportieve uitdaging bieden deze activiteiten je de mogelijkheid om snel tennispartners te vinden.

Het seizoen loopt van eind maart tot medio december.

De activiteitencommissie heeft in 2021 het volgende op het programma:
Jaaragenda HTV Hanenburg 2021

De ALV’s zijn in 2021 op 22 maart en 18 oktober.

Hoe hang je een baan af voor jezelf? Via de KNLTB app kun je online reserveren. Daar zitten uiteraard ook wel wat regels aan!
Vooraf reserveren via de KNLTB Club App

Hier vind je de Statuten HTV Hanenburg en het Huishoudelijk Reglement HTV Hanenburg van onze vereniging die in 2014 zijn aangenomen.

AVG
Sinds 25 mei 2018 is iedere organisatie verplicht te voldoen aan de nieuwe AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zijn net als iedere sportvereniging verplicht om persoonsgegevens veilig te behandelen. Onze administratie zit op één plek, goed beveiligd met antivirussoftware en loopt via de KNLTB. We maken deugdelijke backups en delen gegevens van leden uiteraard nooit. Mocht onze administratie in de toekomst anders gaan worden verzorgd, dan dragen wij er als bestuur zorg voor dat geen voormalig vrijwilligers nog bij de gegevens kunnen.

Een greep uit de activiteiten

We brengen je regelmatig van de activiteiten en alle andere ins en outs van de vereniging op de hoogte door digitale nieuwsbrieven. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website of het inschrijfformulier.

Voor senioren:

  • Rackettrekken; elke woensdagavond kunt u zonder een afspraak te maken naar de tennisbaan komen (ieder potentieel nieuw lid mag twee maal gratis mee komen doen)
    De activiteitencommissie deelt spelers in en zo kunt u steeds met andere spelers tennissen.
  • Toernooien; verspreid over het seizoen organiseren wij onder meer een openingstoernooi, een introducétoernooi, en clubkampioenschappen.
  • Competitie; onze vereniging doet mee aan de landelijke op zondag en de districtscompetitie op vrijdag en zaterdag. Op verzoek zijn andere vormen of dagen ook mogelijk.
  • Training; je hebt de mogelijkheid om les te nemen bij de tennisschool op Tennispark Hanenburg, Van Hal Tennis.

Contributiebedragen 2021

Let op: Voor alle nieuwe jeugdleden is hun eerste jaar lidmaatschap van onze vereniging gratis en alle jeugdleden t/m 12 jaar die lessen op ons park zijn gratis lid!

 Normale contributiebedragen voor het verenigingsjaar tot december:   na 1 juni na 1 juli na 1 aug. na 1 sept.* na 1 okt. **
  Senioren (24 jaar en ouder)  €  280,-  € 228,-  € 203,-  € 160,-  €  90,- €  40,-
  Jonge senioren (18 t/m 23 jaar)  €  150,-  € 118,-  € 108,-  €  85,-  €  40,- €  30,-
  Daluren lidmaatschap  €  210,-  € 168,-  € 156,-  € 120,-  €  60,- €  40,-
  Junioren (12 t/m 17 jaar)  €  100,-  €  90,-  €  80,-  €   70,-  €  40,- €  30,-
  Mini’s (jonger dan 12 jaar)  €    80,-  €  66,-  €   61,-  €   50,-  €  40,- €  30,-
  Mini’s (jonger dan 6 jaar)  €    35,-  €  30,-  €   30,-  €   30,-  €  30,- €  30,-
  Administratiekosten  (alleen nieuwe leden)  €    20,-  (niet voor mini’s)      
             

 

. * Vanaf 1 september exclusief KNLTB-pas en inclusief administratiekosten

** Na 1 oktober speciale kennismakingsprijs voor nieuwe leden, met toezegging om in 2023 lid te blijven.

Het lidmaatschap bij HTV Hanenburg is inclusief lidmaatschap van de KNLTB, waardoor je deel kunt nemen aan de open toernooien en de competitie. Je betaalt voor de periode 1 april – 15 december per jaar.

De leeftijd op 1 januari van het lopende verenigingsjaar is bepalend voor de leeftijdsindeling.

Donateur: € 20,=

De contributie dient betaald te worden binnen 30 dagen na dagtekening van de nota, anders ben je een opslag van € 22,50 verschuldigd.

Penningmeester HTV Hanenburg: NL63RABO0387163751

Introduceren

Introduceren is mogelijk gedurende het hele seizoen, maximaal drie maal per introducee. De kosten zijn voor Volwassenen € 7,= en voor Jeugd € 4,=. Een gast mag maximaal drie keer geïntroduceerd worden.

Tennissen bij Hanenburg ook via Ooievaarspas!

HTV Hanenburg is aanbieder voor houders van de Ooievaarspas. Deze Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen. Meer informatie over de Ooievaarspas en het aanbod van HTV Hanenburg voor Ooievaarspas-houders staat op de site van Ooievaarspas.

Interesse voor een lidmaatschap inclusief lessen via deze pas? Mail naar ledenadministratie@hanenburg.com of kom langs op ons gezellige park!

Hoe word je lid ?

Vul het Aanmeldformulier-HTV-Hanenburg-2022 in en lever dit met pasfoto (.jpg bestand) in achter de bar of in het winkeltje op het park of mail het naar ledenadministratie@hanenburg.com. Ook voor vragen over lid worden!
Jeugdspelers kunnen dit formulier gebruiken: Aanmeldformulier-HTV-Hanenburg-Jeugd-2022.

Het beëindigen van het lidmaatschap dient schriftelijk of per e-mail te worden gedaan – voor 1 november – uitsluitend bij de ledenadministratie.

Je ontvangt dan een factuur en zodra betaling daarvan is ontvangen, ligt je speelpasje in de winkel van Tennispark Hanenburg klaar. Mocht je het inschrijfformulier niet kunnen printen, dan kun je dit bij één van de hieronder genoemde personen aanvragen. Je kunt het ook invullen, opslaan en mailen naar ledenadministratie@hanenburg.com.

Direct lid worden: Als het seizoen gestart is, kun je ook direct lid worden. Je betaalt dan je contributie en entreegeld in de winkel van het park en levert een pasfoto in. Je krijgt dan een voorlopige speelpas waarmee je direct de baan op kunt.

INFORMATION ABOUT OUR CLUB IN ENGLISH

Vlag-VERENIGD-KONINKRIJK-flag-United-Kingdom

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met / More information:

     
Administratie Ellen van Spaandonk ledenadministratie@hanenburg.com
Voorzitter Nathalie Nuiten nathalienuiten@hotmail.com