Informatie Nieuwe Leden

Voor nieuwe leden

Welkom bij HTV Hanenburg! Misschien overweeg je lid te worden van ons mooie clubje, of ben je net lid geworden, in beide gevallen wil je vast meer weten over het reilen en zeilen bij HTV Hanenburg.

Voor het jaar 2020 hebben we in ieder geval een bijzondere actie voor de jeugd, elke jeugdspeler t/m 17 jaar die les heeft op het park van Hanenburg, mag gratis lid zijn van de vereniging. En dus gratis vrij gebruik maken van de banen om zo veel te spelen als hij of zo wil! Na 2020 geldt deze actie ook voor elke nieuwe lesser.

Om nieuwe mensen te leren kennen binnen de vereniging is het leuk om mee te doen met rackettrekken. Op woensdagochtend (vooral ochtendleden) en woensdagavond tennissen de senioren en kun je gewoon gezellig meedoen. Je wordt dan steeds in andere groepen ingedeeld om te dubbelen. Op vrijdagavond is de clubavond en ligt het gemiddelde niveau vaak net iets hoger dan de woensdagavond.

Op woensdagmiddag is het rackettrekken voor de Jeugd van Hanenburg. Tussen 14:00 en 16:00 uur ben je welkom om een balletje te komen slaan. Voor iedere speler op elk niveau zijn de juiste banen en ballen aanwezig.

HTV Hanenburg is een Tenniskidsvereniging. Dat betekent dat kinderen vanaf 4 jaar instromen in het Rode-Oranje-Groene programma met bijbehorend materiaal. Ook de tennislessen zijn hier volledig op afgestemd.

Daarnaast is HTV Hanenburg een hele actieve vereniging voor zowel senioren als de jeugd. Er wordt volop meegedaan aan de KNLTB competitie in zowel voorjaar als najaar en de KNLTB Tenniskids Worldtour voor de jongste spelers. Er worden natuurlijk clubkampioenschappen georganiseerd, gezelligheidstoernooien, thema-avonden en feesten. Alle leden worden geïnformeerd per nieuwsbrief of mail zodat niemand iets hoeft te missen.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich snel thuis voelt bij Hanenburg. Als we je verder kunnen helpen, aarzel niet om contact op te nemen. Het is uiteraard niet verplicht, maar elk nieuw lid van de vereniging kan gekoppeld worden aan een soort mentor om in korte tijd veel mensen te leren kennen om lekker mee te tennissen.

Voor jeugdleden: dejeugdvanhanenburg@hotmail.com
Voor senioren: nathalienuiten@hotmail.com