Thomas en Gitiya clubkampioenen!

Afgelopen week is er weer veel getennist op Hanenburg, de single clubkampioenschappen waren sterk bezet. Ondanks het mindere weer stond het terras elke avond vol met toeschouwers, dus dan moet het tennis wel goed zijn geweest! Het was een topweek, voor het eerst de singlekampioenschappen los van de dubbelweek en dat is goed bevallen. Veel deelnemers, waaronder ook vele dubbelliefhebbers, en velen die geïnspireerd zijn geraakt voor volgend jaar.

De clubkampioenen in de hoogste categorie werden Thomas van Sas en Gitiya Perfini. Traditioneel speechte de winnaar van de mannen en dat deed Thomas zondagavond met verve. Hij bedankte uiteraard de organisatie en alle deelnemers, feliciteerde alle andere kampioenen, bedankte het zoontje van Michel (Noah) in het bijzonder dat hij papa even kwam storen op een belangrijk punt en ook hij gaf aan dat hij veel mooi tennis had gezien en dat het scheiden van de dubbel en singlekampioenschappen tot groot enthousiasme had geleid.

Tot in september, dan gaan we dubbelen en mixen in een onderling toernooi!

De winnaars op een rijtje:

Heren B, verliezersronde: 1. Willem 2. Gerard

IMG_0808

Dames B: 1. Karin 2. Cindy

IMG_0814

Heren B: 1. Frank 2. Jos

IMG_0818

Dames A: 1. Gitiya 2. Nathalie

IMG_0826

Heren A: 1. Thomas 2. Michel

IMG_0829

Bekijk hier het filmpje van de prijsuitreiking, de speech van Thomas en de uitnodiging voor de exotische avond!

http://www.youtube.com/watch?v=EPgtBx-aZz0&feature=youtube_gdata

 

Deel dit op: