Kick-off Lustrumjaar naar 6 februari

Helaas kan het Oliebollentoernooi en het eerste plan voor de lustrum kick-off ter ere van de 40ste verjaardag van HTV Hanenburg op 9 januari 2022 niet doorgaan vanwege de strengere coronamaatregelen. Echt super jammer, maar het is niet anders. De AC en de Lustrumcommissie zijn echter alweer bezig met het volgende moment nl. ZONDAG 6 FEBRUARI waarbij we de kick-off van het lustrum gaan combineren met…..HET APRES SKI TOERNOOI (waar we ook altijd nog oliebollen kunnen eten).

We hebben 3 banen, dus schrijf je gauw in voor het APRES SKI TOERNOOI via: achanenburgtennis@gmail.com want vol = vol. Aanvang toernooi: 11.30 uur en aansluitend lustrum kick-off en après ski. Exacte tijden volgen nog en zijn afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Let op: De aanmeldingen voor 9 januari komen te vervallen. Had je je al aangemeld, meld je dan ajb opnieuw aan als je 6 februari mee wilt doen!

Noteer 6 februari alvast in de agenda, want zowel tennis, lustrum kick-off en après ski worden super gezellig!! Hierover volgt in de volgende nieuwsbrieven meer informatie.

De AC & de Lustrumcommissie

De activiteiten voor het Lustrum worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Van Hal Tennis.

Deel dit op: