Zeeuw&Zeeuw in actie voor sportclubs

Autobedrijf Zeeuw&Zeeuw heeft een aantal sportverenigingen geselecteerd die zij deze zomer gaan steunen en wij zijn er daar 1 van!

Sportzomer – de actie

Zeeuw & Zeeuw vindt het belangrijk om op lokaal gebied sportverenigingen te ondersteunen. Zeker na een moeilijke periode van lockdowns kunnen veel lokale sportverenigingen een extra duwtje in de rug goed gebruiken. Zeeuw & Zeeuw draagt daar graag een steentje aan bij! Met een zomer vol sport waaronder Het EK, de Tour de France, de Olympische Spelen en niet te vergeten de Paralympische Spelen, is dit volgens ons het beste moment voor deze actie. Tijdens de Zeeuw & Zeeuw Sportzomer doneren wij dan ook €30,- per aangeschafte auto (nieuw, occasion en private lease) aan vooraf geselecteerde sportverenigingen in de regio.

Hoe gaat de actie precies in zijn werk

  • In al onze verkoopvestigingen komt een mooi sportzomer sponsorbord te staan met daarop 5 lokale sportverenigingen vermeld, waaronder dus HTV Hanenburg.
  • Bij iedere particulier aangeschafte auto (verkoop nieuw/gebruikt of private lease) mag de klant één van de lokale sportverenigingen kiezen aan wie Zeeuw & Zeeuw € 30,- doneert.
  • In de betreffende verkoopvestiging staat een ‘sponsorbord’ waarop de huidige stand per vereniging goed zichtbaar is.
  • De actie wordt ondersteund met een online-campagne, flyers, advertentie in uw lokale clubblad en POS-materiaal in onze 30 vestigingen.
  • Aan het eind van de actieperiode overhandigen wij per vestiging persoonlijk een cheque aan de betreffende sportvereniging met het opgehaalde bedrag.

We houden jullie op de hoogte!!

Update: HTV Hanenburg heeft een erg mooi bedrag gekregen uit deze actie. Dank Zeeuw&Zeeuw voor deze kans en iedereen die ons gekozen heeft, enorm bedankt!!

Deel dit op: