Inschrijven Competitie 2021

Het is weer tijd om in te schrijven voor de (najaars)competitie. Op dit moment gaan de Coronacijfers de goede kant op, dus heeft de KNLTB besloten de voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar onder de naam van Competitie 2021. We hopen uiteraard dat deze competitie gespeeld kan worden onder veilige omstandigheden.
Teams kunnen zich volledig opgeven bij tchanenburg@gmail.com (of aanmelden in de captainsapp). Je kunt je als speler ook individueel aanmelden per mail. We zullen bekijken of we genoeg aanmeldingen hebben om nieuwe teams te vormen of om bestaande teams aan te vullen.
NB: De teams die zich al voor de voorjaarscompetitie aangemeld hadden, moeten zich wel opnieuw melden, maar alleen de teamcaptain hoeft dat te doen. 

Vul het Inschrijfformulier competitie 2021 in en mail dit naar tchanenburg@gmail.com. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 14 juni.

De KNLTB Competitie 2021 start begin september en loopt tot en met eind oktober. De competitie telt in principe zeven speeldagen. We hopen dat iedereen die zich had ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie ook meedoet in het najaar. 

De TC

 

Deel dit op: