Wedstrijdritme via de Clubladder!

Helaas gaat de KNLTB Voorjaarscompetitie voor volwassenen niet door in 2021, deze wordt doorgeschoven naar het najaar. Maar we willen natuurlijk ons wedstrijd ritme niet verliezen.
Wil je toch nog een beetje single en dubbel wedstrijden spelen, dan is de Clubladder de ideale oplossing. Zie het als een soort interne competitie voor wie wil.
Via de app van Sportconnexxions kan je zien wie zich al ervoor heeft ingeschreven, misschien vind je het ook wel leuk om mee te doen ?
Je speelt wanneer jij het wil een wedstrijd tegen iemand die voor jou op speelsterkte wordt uitgekozen, en je leert misschien zelfs nieuwe mensen kennen om mee te spelen.
Je kunt je op elk moment inschrijven. Ga naar de Clubladder app, schrijf je in, en stel zelf geheel vrijblijvend je beschikbaarheid in. Deze kun je elke ronde wijzigen als je even niet wil spelen. En je ontvangt vanzelf een mailtje voor je wedstrijd in de eerst volgende ronde.
Vooral in de dubbel zou het leuk zijn als er nog aanmeldingen komen, dan wordt het speelveld wat breder. Zoek een vaste partner en ga de uitdaging aan!
Heb je nog vragen, check de Clubladder app of contacteer Sandrine persoonlijk via app of tel.

Veel tennis- en wedstrijdplezier
Sportieve groet
De AC

Deel dit op: