CORONA UPDATE: AVONDLOCKDOWN

TENNIS EN HORECA MOGELIJK TOT 17:00 UUR

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een ’avondlockdown’ voor verschillende sectoren, ook voor de amateursport. Tennissen mag dan tot 17.00 uur. Daarna moeten buitensport en binnensportlocaties worden gesloten, ook de horeca. In het clubhuis of op het terras blijft een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig voor spelers van 18 jaar en ouder. De maatregelen blijven in ieder geval 3 weken van kracht tot zondag 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
Lees hier het uitgebreide bericht van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/11/26/avond-lockdown-en-strengere-maatregelen-overdag

Met de huidige weersvoorspellingen is de kans om op gravel te spelen helaas klein. Om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven om te tennissen op smashcourt de aankomende weken, gaan wij vanaf maandag 29 november 2021 weer met telefonische reserveringen via het winkeltje werken. Het online reserveringssysteem werkt dus de komende weken niet.
 
Bellen naar 070 3238000.
 
Van maandag t/m zondag kunnen er reserveringen gemaakt worden tussen  09:00 -17:00 uur, dit kan telefonisch of fysiek in de winkel.

Let op: heb je al een baan gereserveerd voor volgende week: bel met 070-3238000 om te vragen of je reservering naar smashcourt omgezet kan worden.

Het tennispark is tijdens de Kerstperiode gesloten van donderdag 23 december 17.00 uur tot maandag 3 januari 09.00 uur.

 

Deel dit op: