Parktoernooi Hanenburg 8 t/m 16 augustus 2020

Beste Hanenburgers,

Doordat er een heel aantal toernooien niet doorgaan, waaronder ook het Hanenburg Open, spelen we allemaal een stuk minder wedstrijden dan normaal en missen we vooral ook dat gezellige toernooi gevoel. Het is uiteraard allemaal logisch, het is vrijwel niet mogelijk is om een Open toernooi met honderden deelnemers en supporters te organiseren binnen de te volgen Corona maatregelen. Dussss: Daarom hebben Park Hanenburg en HTV Hanenburg in overleg besloten om wel een interne toernooiweek te organiseren, voor al haar spelers! 

We kunnen zo wel de richtlijnen volgen, evenals de wedstrijden en gezelligheid bieden van een toernooi op kleinere schaal! Want het belangrijkste van deze week is: samen, gezellig, sportief weer wedstrijdjes spelen! Omdat het zo wel kan!

Het is een dubbel toernooi (GD, DD, HD), dat open is voor alle, en alleen, leden van HTV Hanenburg en alle parkleden van Tennispark Hanenburg.

Schrijf je in als koppel. Mocht je niemand weten of kennen, stuur even een mailtje naar achanenburgtennis@gmail.com, dan kijken we of we een partner voor je kunnen regelen!

De indelingen zullen zoals altijd op speelsterkte worden gedaan en ook met verhinderingen wordt omgegaan zoals op een officieel toernooi. Geef het liefst zo min mogelijk verhinderingen op uiteraard!

Het toernooi zal plaatsvinden in de week van 10 augustus tot en met zondag 16 augustus, met het voorweekend, 8 en 9 augustus, er eventueel bij mocht dat tzt nodig blijken vanwege vele deelnemers.

Deelname is GRATIS!

Via deze link kun je je inschrijven:https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=EFC0E054-9774-4DBA-8C8D-BFD6BCF45D79

We weten nog niet zo goed welke toernooien er nog wel doorgaan in augustus, dus mocht het aantal inschrijvingen hierdoor echt tegenvallen en mochten we daardoor genoodzaakt zijn het toernooi af te lasten, dan zullen we dit bijtijds communiceren. Uiteraard hopen we dat dit niet het geval zal zijn, en dat we gezellig samen op ons park leuke wedstrijden zullen kunnen spelen! Een mooi moment voor leden en niet-leden om elkaar te ontmoeten en elkaars niveau te ontdekken.

Einde inschrijving is woensdag 5 augustus 19.00 uur

Hopelijk tot dan!!

HTV Hanenburg & Tennispark Hanenburg

Deel dit op: