Wij doen mee met Wij zijn tennis!

Onze premier zei het weken geleden al, iedereen moet in deze tijd kunnen sporten. Ook niet-leden van een vereniging. De Haagse toptennisser Robin Haase is daar meteen op ingesprongen en samen met vele prominenten wil hij Nederland weer enthousiaster maken voor de tennissport. Wij doen daar als HTV Hanenburg uiteraard aan mee en zullen hopelijk de komende tijd veel nieuwe gezichten gaan ontvangen!

Wie zin heeft om tennis te proberen kan zich aanmelden op www.wijzijntennis.nl. Daar wordt iedereen verzameld en aangemeld bij clubs in de omgeving. Dan is het aan ons om mensen uit te nodigen en lekker te gaan spelen. Dus mocht je mensen kennen die willen tennissen, je kunt ze natuurlijk altijd zelf een keer meenemen maar je kunt ze nu dus ook verwijzen naar deze website. 

Lees hier het gehele bericht vanuit Wij zijn tennis!

Persbericht_Tennisprofs_brengen_Nederland_in_beweging

Bekijk Nederlands nieuwste tennis campagne op www.wijzijntennis.nl en schrijf je gratis in!!

Wij zijn tennis ook op Facebook
#samentennis #balletjeslaan #wijzijntennis

Deel dit op: