Lintjesregen op Hanenburg

Het K(r)oningstoernooi op vrijdag 26 april was een groot succes. De jonge jeugd startte al om half vijf en kon zich zowel op de baan als in het clubhuis uitleven. Op de baan met een toernooi en binnen met de Wii, een sjoelbak en allerlei andere spelletjes. Bij aankomst van de iets oudere jeugd, onze seniorenleden, rond half zeven, bleken deze spelen in goede aarde te vallen. Dus ook ’s avonds werd er gesjoeld. En de echte jeugd kon de iets ouderen uitleggen hoe die Wii nu eigenlijk werkte.

Met veel deelnemers in het Oranje werd het een vrolijk gezicht op de baan. De weersomstandigheden bleven goed, al was het wel wat koud, waardoor de hele avond doorgespeeld kon worden. De vier jongens van een jaar of twaalf die bij de senioren meededen lieten zich goed zien, zij speelden mee alsof ze nooit anders hadden gedaan.

Alle winnaars werden geƫerd met een lintje, bij de jonge jeugd kregen alle deelnemers zelfs een oorkonde met een lintje erop. En met uitleg over de lintjesregen erbij! Appeltjes van Oranje, Oranje Afrikaantjes, de prijzen waren passend bij het thema. Met een lekker muziekje erbij, verzoeknummers konden ingediend worden, uit het eigen muzieksysteem achter de bar, was het weer een zeer geslaagde Hanenburgavond!

Deel dit op: