Video Motion Analysis

Trainer Dennis van Werven gaat in zijn tennisschool iets nieuws toevoegen aan de trainingen, namelijk Video Motion Analysis (VMA). Wat is VMA Tennis? Met behulp van de juiste software maken wij video opnames en kunnen wij u daardoor feedback geven over uw tennisslagen. Hiermee kunnen wij perfect in beeld krijgen waar zo nodig een technische aanpassing hulp kan bieden. Hoe werkt het? Op het moment dat u bij ons op de tennisbaan bent zullen wij de gewenste slagen opnemen m.b.v. een IPad (+-15 min.). Hierna zullen wij de slagen zorgvuldig bestuderen en analyseren, u ontvangt dan binnen 48 uur een e-mail waarin uw eigen video te zien is. Met behulp van visuele software en audio opname heeft u een perfect beeld van de verbeterpunten. Door wie en waar? VMA Tennis wordt verzorgd door Dennis van Werven die al 13 jaar ervaring heeft in het verzorgen van tennislessen. De video opnames zullen plaatsvinden op Tennispark Hanenburg te Den Haag. Mogelijk als Extra
  • Vergelijk uw tennislagen met uw favoriete profspeler. Het beeld van u en de gewenste speler wordt naast elkaar gelegd en vergeleken.
Interesse of andere vragen? www.vma-tennis.com Email: vma.tennis@gmail.com Whatsapp: 0624527220  
Deel dit op: