2 X Tennis/sportweek voor de jeugd

In de weken van 22 juli t/m 26 juli en 26 t/m 30 augustus organiseert Tennisschool Hanenburg een Tennis/sportweek voor alle jeugd. Het belooft een intensieve week te worden waarin tennis centraal zal staan. Het aanleren en het verbeteren van de tennistechniek en het oefenen van verschillende soorten spelsituaties zal elke dag terugkomen. Naast het tennissen zullen we ook andere leuke dingen doen. Dagelijks wordt iedereen om 09:30 uur verwacht, het programma zal om 10.00 uur van start gaan. De dag eindigt steeds om 16:00 uur. Wij zullen elke dag voor een uitgebreide lunch zorgen en er is de gehele dag voldoende te drinken voor jullie aanwezig. Het maakt voor ons niet uit of je wel of niet lid bent van HTV Hanenburg of van een andere vereniging, iedereen kan en mag meedoen! Dus ook alle niveaus. Wil je als tennisser dus vriendjes of vriendinnetjes meenemen en hen jouw sport laten zien, geen enkel probleem! De kosten voor de gehele week, inclusief trainingen, uitjes, eten en drinken bedragen:  € 175,-pp Inschrijven kan via de email: tennisschoolhanenburg@hotmail.com. Vermeld hierbij het volgende: Voornaam + achternaam, leeftijd, aantal jaren les, eventuele allergieën of andere bijzonderheden. Doe je mee, zorg er dan wel voor dat je thuis goed ontbijt! Met sportieve groet, Tennisschool Hanenburg Dennis van Werven en Mark Denie
Deel dit op: