We zoeken weer: Vrienden van de Jeugd!

Nu het tennisseizoen weer is begonnen is het ook weer tijd om het initiatief "Vrienden van de Jeugd van Hanenburg" onder de aandacht te brengen! Vrienden van de Jeugd van Hanenburg is een aantal jaren geleden in het leven geroepen om te voorkomen dat we meer contributie, competitiebijdrage of entreegeld voor de evenementen van de jeugd moeten gaan vragen. Door de donaties kunnen we ieder jaar weer leuke toernooien organiseren met mooie prijzen. We investeren in materialen en organiseren feestelijke evenementen voor onze kleinste Tenniskids en de iets oudere jeugd. Wil je ook (weer) vriend worden van de Jeugd van Hanenburg? Laat het ons weten door een mail te sturen naar dejeugdvanhanenburg@hotmail.com. Vriendje ben je al voor 25 euro, Vriend voor 50 euro en Best Friend Forever voor 100 euro. We plaatsen desgewenst je logo en/of naam op de website van HTV Hanenburg en we laten je natuurlijk weten hoe we het geld besteden. De eerste donaties hebben wij inmiddels alweer mogen ontvangen waarvoor natuurlijk hartelijk dank! De jeugd heeft de toekomst en we zijn alle leden die deze toekomst willen ondersteunen bijzonder dankbaar! Alvast hartelijk dank namens al onze jeugdleden, De jeugdcommissie
Deel dit op: