Aanmelden Voorjaarscompetitie 2019!

Beste Hanenburgers,

Let op, het aanmelden voor de Voorjaarscompetitie gaat al weer van start, vergeet het niet!

Individueel inschrijven
We willen iedereen die wil spelen een plek bieden in een van de competitieteams. Je kunt je individueel opgeven door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen, met daarin aangegeven welke dag (vrijdag/zaterdag/zondag) je wilt spelen, welke soort competitie, welke klasse en welke spelers je graag in je team zou willen zien. Indien je andere specifieke wensen hebt kun je die ook vermelden. De TC kijkt vervolgens naar ieders ambities en wensen en gaat daarmee aan de slag om teams samen te stellen.

Extra informatie:

–    Speelsterkte 2019

     De speelsterktes voor 2019 zijn bekend. Deze zijn te vinden op: www.mijnknltb.nl

–    Invallers tijdens competitie
De KNLTB heeft sinds 2018 de regels rond het invallen tijdens de competitie versoepeld: http://www.centrecourt.nl/actueel/nieuws/2017/10/regeling-versoepeld-invallers-regelen-tijdens-competitie-wordt-makkelijker/

–    Verkort spelen
Sinds 2018 wordt in alle dubbelpartijen verkort gespeeld. Dit betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (t/m 10 punten, met 2 punten verschil) wordt gespeeld ipv een derde set.

–    Speeldata
De speeldata voor 2019 zijn al bekend> Speeldata 2019

Inschrijven t/m 19 december
Voor het invullen van het inschrijfformulier hebben we de nieuwe speelsterktes nodig. Dus kijk even wat je bent geworden en vul dit in. Mail het ingevulde formulier naar de TC.
Meld je aan en geef zo uitvoerig mogelijk aan wat je wilt!

Uiterlijk 19 december 2018 inschrijfformulier mailen naar: tchanenburg@gmail.com

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2019

TC:
Thomas van Sas
Willem Stork
Mariëtte van Wijk

 

Deel dit op: