Inschrijving Voorjaarscompetitie

Velen van jullie willen vast weer spelen in de Voorjaarscompetitie. Lees hier hoe je jezelf inschrijft.

Individueel inschrijven
Ook dit jaar willen we iedereen die wil spelen weer een plek bieden in een van de competitieteams.  Je kunt je individueel opgeven door het inschrijfformulier in te vullen, met daarin aangegeven welke dag je wilt spelen, welke soort competitie, welke klasse en welke spelers je graag in je team zou willen zien. Indien je andere specifieke wensen hebt kun je die ook vermelden. De TC kijkt vervolgens naar ieders ambities en wensen en gaat daarmee aan de slag om teams samen te stellen.

Extra informatie:

   Invallers regelen tijdens competitie wordt makkelijker
De KNLTB heeft de regels rond het invallen tijden de competitie versoepeld: http://www.centrecourt.nl/actueel/nieuws/2017/10/regeling-versoepeld-invallers-regelen-tijdens-competitie-wordt-makkelijker/

   Verkort spelen
Vanaf 2018 wordt in alle dubbelpartijen verkort gespeeld. Dit betekent dat er een beslissende wedstrijdtiebreak (t/m 10 punten, met 2 punten verschil) wordt gespeeld i.p.v. een derde set.

   Speeldata
De speeldata voor 2018 zijn al bekend> Speeldata 2018

Download hier het inschrijfformulier om in te vullen en in te sturen: Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2018

Inschrijven t/m 29 november
Binnenkort zijn de speelsterktes voor 2018 bekend (uiterlijk 17 november). Voor het invullen van het inschrijfformulier hebben we de nieuwe speelsterktes nodig. Dus kijk even wat je bent geworden en vul daarna je inschrijfformulier in en mail het formulier naar de TC.
Meld je aan en geef zo uitvoerig mogelijk aan wat je wilt!

Uiterlijk 29 november 2017 inschrijfformulier mailen naar: tchanenburg@gmail.com

TC:
Thomas van Sas
Willem Stork
Mariëtte van Wijk

Deel dit op: