Uitwisseling met TV Mattemburgh

Deze zomer speelden we natuurlijk toernooien, maar we hadden ook een mooie ontmoeting met TV Mattemburgh uit het Brabantse Hoogerheide. Vorig jaar hadden we op hun park gespeeld en heel nipt gewonnen. Dit jaar kwamen zij naar ons en speelden we op zaterdag 20 augustus tegen elkaar. De overwinning ging ook nu zoals het hoort naar de gasten :-). We speelden wedstrijden tegen elkaar, maar ook met elkaar.

Het toernooi begon net na de middag, zij kwamen met 32 personen aan met een grote touringcar! Een groep ging tennissen en een groep ging fietsen onder leiding van Gerard van Soolingen enĀ Erik Koster. Beide groepen hadden een fantastische middag. Na afloop BBQden we lekker met z’n allen. De voorzitter uit Hoogerheide keek al vooruit naar een volgende versie volgende zomer, dan weer in Brabant. Een mooie traditie blijkt geboren.

We hebben Mattemburgh een kleine plaquette meegegeven als aandenken voor in hun clubhuis. Dat kunnen we dan volgend jaar gaan bekijken daar.

Alle deelnemers bedankt en in het bijzonder Robin, die alles weer in goede banen wist te leiden!

 

Deel dit op: