Woensdagmiddag heeft de Jeugd voorrang

Als vereniging huren we banen in voor al onze leden. En de senioren met een abonnement waarmee ze elke dag heel de dag mogen spelen kunnen dus te allen tijde terecht op ons park. Er bestaan echter wel voorrangsregels. Zo hebben onze Jeugdspelers bijvoorbeeld op woensdagmiddag voorrang. Zij spelen tussen 13.30 uur en 16.00 uur en zullen meestal baan A, B en C bezet houden in het zomerseizoen, in de winter zijn zij ook bezig op de smash court banen. Dat wil uiteraard niet zeggen dat er geen senior kan/mag komen spelen, maar houd er als senior wel rekening mee dat je wellicht even moet wachten. Met de nieuwe regeling die met het park is afgesproken kun je in de zomer kijken of er andere banen vrij liggen die je zou mogen gebruiken. Maar om discussie te voorkomen: de kinderen, onze toekomst, hebben op hun vrije schoolmiddag voorrang op de senioren!

De Jeugdspelers mogen op doordeweekse dagen ook met hun pasje afhangen om vrij te spelen tot 19:00 uur. Na 19.00 uur mogen zij alleen afhangen met één of meerdere senioren tot 20:30 uur.

Op zaterdag en zondag mogen de Jeugdspelers net als de Senioren de hele dag vrij tennissen.

Andere handige weetjes:

  • Op woensdagmorgen is er rackettrekken voor de Senioren, Jeugd kan dan niet vrij spelen.
  • Tijdens de competitieperiode is het met regelmaat niet mogelijk vrij te tennissen op zaterdag en zondag, vooral zaterdagmiddag is overvol.
  • Door het jaar worden er activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie en de Jeugdcommissie. Tijdens deze activiteiten worden alle banen gebruikt en kan er dus niet vrij worden getennist. In de jaaragenda staat vermeld wanneer activiteiten plaats vinden.
Deel dit op: