Vrijspelen tijdens competitie en start seizoen

De baanplanning is helemaal rond voor de competitie. Er spelen teams op vrijdag, zaterdag en zondag van begin april tot eind mei. Dit is voor de niet-competitiespelers een behoorlijke belasting. Om hen tegemoet te komen heeft het park speciaal een extra baan gereserveerd! Deze baan wordt dus niet bekostigd door de vereniging, het gaat om een geste van het park.

Op zaterdag en zondag is baan 5 beschikbaar. Wie tijdens de competitie even een balletje wil slaan kan zich melden in de winkel. Niet-competitiespelers en jeugd krijgen voorrang op wel competitiespelers.

Op vrijdagavond spelen er de ene week 2 teams en de andere week 1 team thuis. Wanneer er 1 team speelt op onze eigen grond is er een baan over om vrij te spelen. Dit is op 10 april, 24 april en 1 mei. Op de andere vrijdagen zijn onze banen bezet door de competitieteams. Dus kom lekker kijken, maar zelf spelen kan dan niets. Mits er een baan vrij is en je die besluit te huren natuurlijk.

Let wel op: wie vrij speelt naast een competitiewedstrijd, houd er rekening mee dat er naast je een serieuze wedstrijd bezig is!

En o ja, het zomerseizoen begint op maandag 30 maart om 08.30 uur!

De winterkaart eindigt op vrijdag 27 maart, het weekend wordt benut voor evenementen zoals open dag, openingstoernooi en de tennisbrunch voor families. Hierdoor kan er het weekend van 28 maart NIET vrij gespeeld worden.

Deel dit op: