Ontbijt en hapjes voor de competitiedagen

Voor alle competitieteams: Dit jaar kunnen we elk weekend ontbijten in het clubhuis, een ideale start van je dag met het hele team. De kosten zijn 6 euro per persoon voor een uitgebreid ontbijt met koffie, verse jus d’orange, croissant, broodjes, beleg etc. Graag bij Willem en Hilde vooraf doorgeven of je team hiervan gebruik wil maken.

Ook kun je als team vooraf al hapjes bestellen. En niet alleen bittergarnituur, Hilde verzorgt elke week weer nieuwe schalen met lekkernijen. Deze luxe hapjes kosten 20 euro per keer voor je eigen team en de tegenstander. Ook deze schalen kun je al bestellen voor je team. Dan hoef je je lekker nergens meer zorgen over te maken en wordt voor jouw team alles geregeld door de mensen achter de bar!

Dus captains, inventariseer wat je team graag wil en meld het even bij de bar!

Deel dit op: