2671 Euro opgehaald voor Pink Ribbon!

Onze Pink Ribbon Day op 8 november is een groot succes geworden. Het park was vol, alle bijdragen van iedereen (veelal in roze) werden gekocht, alles voor het goede doel! Het resulteerde aan het einde van de dag in een trotse cheque van 2671 euro, een bedrag dat al onze leden en vrijwilligers met hun inspanningen hadden verzameld.

Het begon voor de organisatoren en “hulptroepen” al op vrijdagavond 7 november met het in elkaar zetten van de kraampjes en spullen voor in de kraampjes bekijken.

pr2

Zaterdagochtend rond 7.30 uur stond ik op, keek naar buiten en zag de zon. Dit was het startsein voor een mooie maar drukke dag.  Het doel van vandaag: zoveel mogelijk geld ophalen voor Pink Ribbon en een leuk tennistoernooi.

En het is gelukt!!

Het tennistoernooi (met open inschrijving) was sportief en erg gezellig. Er stond maar liefst 70 man lekker te spelen op de banen. Het mooie weer zorgde ervoor dat iedereen buiten op het terras bleef zitten. De kraampjes met lekkere hapjes, leuke spullen, tweedehandsspullen, sieraden, sjaals e.d. verhoogde de gezellige sfeer. De singer en songwriter met gitaar maakte de middag compleet.

pr3

De start van de avond bestond uit een veiling en loterij. Vooral de loterij waar door veel mensen naar werd uitgekeken (door de vele cadeautjes). Iedereen had ook in veelvoud lootjes gekocht.

Toen als afsluiter van de dag, live muziek, met Happy Notes. Iedereen genoot swingend van de mooie, relaxte muziek.

pr4

We hebben voor Pink Ribbon het bedrag van €2.671,00 opgehaald en een “echte” Hanenburg dag gehad.

Dank aan alle sponsors, niet leden en leden (ook van Bizako die een mooie bijdrage kwamen brengen!) die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Waar een” kleine vereniging groot in kan zijn”.

Claudia Jansen

Deel dit op: