Clubkampioenschappen Single senioren waren weer top!

De clubkampioenschappen single vonden dit jaar weer plaats, losgekoppeld van de dubbelkampioenschappen. En dat beviel wederom erg goed.
Onze wedstrijdleider Jeffrey en zijn lieftallige assistentes Claudia, Gitiya en Laura hadden zich geen beter weer kunnen wensen….potverdriedubbeltjes wat was het warm.
30+ graden en zelfs ’s avonds was het nog 25+, maar dat was voor de oudere jongere onder ons geen probleem.
moeiteloos gingen de mannen als John,Rob,Willem,Andre,Aad,Dick,Johan,Gerard en wie ik nog allemaal vergeten ben helemaal los ondanks de hitte.
Maar ook de ladies kunnen er natuurlijk wat van…en daar gingen ze hoor Ellen, Gitiya, Leonie, Laura, Fleur, Sandrine, Claudia, Diane, Annemiek …..eigenlijk alle dames stonden hun mannetje 🙂
Onze Andre van Geest spande toch wel de kroon daar zijn wedstrijden gemiddeld zo´n 2 uur en een kwartier duurde.
Uiteindelijk haalde hij wel de finale verliezersronde maar moest het toch afleggen tegen Geer die weer zondag ochtend een monster partij had tegen Aad Wieser van 2 1/2 uur.
Bij de HE A was de verassing toch wel Hidde Bloemsma die het in de finale toch aflegde tegen de geslepen Thomas van Sas maar dat komt wel goed met Hidde…..
De HE B kwam met vallen en opstaan en een beetje geluk bij good old Rob van Werven terecht…en dat op zijn oude dag 😛 wie had dat gedacht…..maar mede finalist Willempie Stork heeft ook wat geploetert in die week.
Er mag wel gezegd worden dat hij op zaterdag de hoogste temperaturen (35 graden) om zijn oren kreeg tegen Vincent Tavecchio.
Maar ook Erik en Thomas en Diane en Sandrine moesten er deze zaterdag aan geloven in de middag.
Bij de DE A wilde Gitiya heel graag haar titel verdedigen maar met een blessure en een flinke kramp aanval donderdag avond moest zij helaas opgeven.
Ook bij de dames was er een verrassing; Sandrine…goed toernooi gespeeld maar moest het in de finale toch helaas haar meedere erkennen in Leonie die uit hetzelfde team komt als Gitiya en een waardige opvolgster is.
De DE B werd ook een monsterpartij tussen Fleur en Laura M. die ruim 3 uur duurde met als winnaar Fleur.

Al met al een zeer geslaagd toernooi waarbij de winnaars voor eeuwig zullen worden bij gegraveerd op de bekers van de clubkampioenschappen single.
De wedstrijdleiding wil iedereen bedanken, zowel deelnemers als toeschouwers, voor de mooie wedstrijden en aanmoedigingen.
Vergeet niet dat vanaf begin augustus alweer kan worden ingeschreven voor de clubkampioenschappen dubbel welke zullen plaatsvinden in de eerste week September.

De wedstrijdleiding HTV Hanenburg

clubkamp
v.l.n.r :Andre,Willem,Rob,Fleur,Laura,Hidde,Sandrine,Gerard,Thomas en Leonie

 

Winnaars
HE – Heren A finale
1
Thomas van Sas
2
Hidde Bloemsma
HE – Heren B
1
Rob van Werven
2
Willem Stork [2]
3/4
Maikel Nicolai
3/4
Vincent Tavecchio
DE – Dames B finale
1
Fleur van den Bosch
2
Laura Molenaar
DE – Dames A
1
Leonie Nielen
2
Sandrine Gutteling
3
Ellen van Spaandonk
Deel dit op: