Samen delen, samen sterker

We hebben wellicht allemaal wel ervaren de laatste tijd dat wanneer het erg druk is, het tennispark ons met regelmaat helpt aan een extra baan. Zeker ook bij toernooien of activiteiten helpen zij ons vaak uit de brand. Nu met de nieuwe tennisschool en de hogere baanbezetting, kan het ook wel eens andersom voorkomen, dat het park een baan nodig heeft en er banen van ons leeg liggen. De afspraak is onder elkaar gemaakt dat onze baan C waar nodig mag worden gebruikt, wanneer er uiteraard geen leden die willen spelen aanwezig zijn. De personen die onze baan zullen gebruiken, horen vooraf dat ze kunnen worden afgehangen zodra er leden van ons op het park komen en de baan nodig hebben.

Dus we zullen er geen last van hebben, maar we helpen ze wel elkaar en daar worden we samen sterker en beter van!

Deel dit op: