Het seizoen is weer geopend met toernooitjes!

De openingstoernooien zijn weer goed verlopen, mede natuurlijk dankzij het fantastische weer! Bij de jeugd op zondag hadden vele fanatieke tennissers zich voor het toernooi aangemeld en ze kwamen dan ook in grote getale, vergezeld van ouders en/of opa’s en oma’s om hen aan te moedigen. Het openingstoernooi stond in het teken van het voorjaar en een klein beetje Pasen, met lekkere chocolade paaseitjes en –schuimpjes, maar vooral van gezellig tennissen én alvast een beetje inspelen voor de competitie.

Poule Rood speelde kleine partijtjes van 10 minuten en de deelnemers telden door na zeven punten. De winnaar in deze poule was Faris Oul Ali. Zowel de poule van Oranje als de Junioren speelden 25 minuten op de mooi onderhouden gravelbanen. (dit mag weleens gezegd worden :-), ze liggen er al weer super bij!). Winnaars Oranje: Elissa Tjoen-a-Choy en Bart Parry en de winnaars van de Junioren:  Roel Wielemaker en Ralph Stouten.

Op zaterdag hadden de senioren al hun opening gespeeld, ook een drukbezocht toernooi waarvan de inschrijving vast en zeker beïnvloed was door de prachtige weersvoorspellingen. Een aantal leden hadden heerlijke taarten en cakes gebakken en gedurende de middag was er voor iedereen een heerlijk kopje soep, wat voor het eerst lekker op het zonovergoten terras genuttigd kon worden. Een aantal aspirantleden deden mee en wij denken dat ze een goede indruk van onze club hebben gekregen!

Wij, als jeugdcommissie en AC, hebben twee fijne, geweldige dagen gehad en willen iedereen bedanken, die heeft deelgenomen.

Deel dit op: