Uitwisseling TVR was topdag

De Open Dag van de Bosjes van Pex en de uitwisseling met TVR, ze zijn op zaterdag 19 oktoober beiden erg succesvol verlopen. De mensen die een kijkje kwamen nemen op ons park konden tennisschoenen en rackets lenen, konden de baan op voor les bij Simon (velen, met name kinderen maakten daar gebruik van) en vielen met hun neus in de boter bij het mooie toernooi wat op dat moment gespeeld werd.
Gedurende de dag kon iedereen die wilde zich heerlijk laten masseren door de mensen van Reshape. Dat beviel veel tennissers erg goed. Reshape bedankt voor deze extra service!

En we wonnen ook nog, van onze 30 bevriende TVR tennissers. Niet dat dat iets uitmaakte, de dag stond volledig in het teken van gezelligheid. Op en buiten de baan. We hebben lekker samen gegeten, gedronken, gedanst en zelfs nog gebingoot. Want zo’n beetje iedereen had de oproep om wat rommel wat je thuis liever kwijt dan rijk was mee te brengen serieus genomen, wat drie tafels vol prijzen had opgeleverd.
Een pracht van een dag, mooie reclame voor ons park en vereniging, en naar verwachting een nieuw ontstane traditie met TVR. Want de wisselbeker staat nu bij ons, maar zij willen em ook graag!

Hun voorzitter Gerard was wel erg sportief en bleef iedereen maar bedanken voor de mooie organisatie. En vanuit ons dat ook nog maar een keertje, AC het was weer allemaal top geregeld!
Hieronder de dank mail die wij van Gerard hebben ontvangen gericht aan onze voorzitster enĀ alle leden van hanenburg die deze dag tot een succes maakten:

”Dag Nathalie,
Namens TVR en alle deelnemers van vorige week zaterdag wil ik jou en
HTV Hanenburg heel hartelijk bedanken voor de geweldig geslaagde tennisdag.
Er wordt op TVR met veel enthousiasme en lof teruggekeken op deze dag.
Daarom ook heel hartelijk dank aan iedereen van Hanenburg die een bijdrage
geleverd heeft.
Wat ook als heel prettig is ervaren, is dat onze verenigingen goed bij elkaar aansloten.
Dit leverde al snel een vermenging op wat een fantastische sfeer tot gevolg had.
Jullie hebben door de super verzorgde dag voor TVR de lat voor de uitwisseling
volgend jaar enorm hoog gelegd, maar die uitdaging gaan we graag aan.

Graag tot volgend seizoen bij ons.
Hartelijke groeten.

Gerard Pellikaan”

 

Deel dit op: