23 Jeugdleden naar Open Toernooi TV Buytenwegh

In de herfstvakantie komen maar liefst 23 jeugdleden van HTV Hanenburg uit in het Open Jeugdtoernooi van TV Buytenwegh. Zij beginnen dagelijks met een warming-up op onze eigen club met een extra training aangeboden door Bel-Art Tennisopleiding in samenwerking met onze eigen Thomas van Sas. Na de lunch pakken we met z’n allen de tram richting Zoetermeer waar we ’s middags de sterren van de hemel gaan tennissen. In de volgende nieuwsbrief hopen we jullie trots te kunnen vertellen of en hoeveel bekers we mee naar huis mogen nemen. Maar dat het een gezellig rood-wit Hanenburg feestje gaat worden daar in Zoetermeer, dat staat vast!

We vragen graag eenmalig jullie begrip voor mogelijke drukte in de ochtenduren tijdens de herfstvakantie op maandag- dinsdag- en donderdagochtend (21-22-24 oktober). Tussen ongeveer 10:00 uur en 11:30 uur zullen we voor deze groep tennissers extra trainingen verzorgen.

 

Deel dit op: