2 juni Après CompetieSki!

We gaan de voorjaarscompetitie uiteraard afsluiten met een feestje. De kampioenen zullen worden gehuldigd op zaterdag 2 juni en daarna gaan we los! Het thema dit jaar is Après CompetieSki en DJ Stijn zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Het clubhuis zal aangekleed zijn in winterse biertaferelen en het zou leuk zijn als jullie in een zomerse ski-outfit komen. Een helmpje, skibril, is al voldoende, hele skipakken mag logischerwijs ook. Er zullen ook wat verkleeddingen in het clubhuis liggen, mocht skiën toevallig niet je meest gebezigde vakantiebezigheid zijn!

Of het nu 30 graden wordt of dat de temperatuur richting het nulpunt zakt, iets ski-achtigs zou leuk zijn maar geen verplichting! Stop die foute skimuts ’s ochtends al in je tennistas en dans ’s avonds mee op de bekende klanken van de après ski barren in Oostenrijk.

Apres-Ski

Eten tijdens einde competitiefeest
Voor het eten past Willem zijn assortiment compleet aan op het après ski thema. Dus denk aan schnitzels, bratworsten, er zal weer eten in overvloed zijn. Meld je team voor 30 mei aan bij de bar en geef even door hoeveel personen mee willen eten. Individueel mag je je uiteraard ook aanmelden. De kosten voor het buffet zijn 10 euro per persoon.

 

Deel dit op: