Vacatures, oftewel hulp gezocht!

HTV Hanenburg zou niets zijn zonder al zijn vrijwilligers, die met elkaar veel werk verzetten om het een ieder naar de zin te maken.
 
Op dit moment zijn er een aantal vacatures te vervullen;
 
Vice voorzitter;
Deze persoon is de rechterhand van onze voorzitter, hij of zij helpt de voorzitter waar nodig en vervangt haar bij afwezigheid tijdens bestuursvergaderingen.
Het zou ideaal zijn als deze persoon marketing affiniteit heeft, social media wordt binnen de vereniging ook steeds belangrijker, onderhouden van de website en evt. het verspreiden van de nieuwsbrief.
 
Nieuwsbrief;
Alle redactionele stukken worden door de verschillende commissies aangeleverd, het nalezen op spel-en taalfouten, zorgen dat de links werken en goed vermeld staan is de taak van de verspreider.
Wanneer de lay-out en tekst in orde zijn kan met 1 druk op de knop de nieuwsbrief verspreid worden onder de leden en staat deze ook online.
Werkzaamheden per nieuwsbrief is ongeveer 1,5 tot 2 uur. Initiatief om eigen stukjes te schrijven wordt zeer gewaardeerd!
 
Voorzitter en technisch commissie lid;
De technische commissie houdt zich voornamelijk bezig met de invulling van de voorjaars-en najaar competitie.  In sommige gevallen worden toernooien samen met de Activiteiten commissie georganiseerd.
Het is wenselijk om een VCL (vereniging competitie leider) diploma te hebben/halen, deze kosten worden door de vereniging vergoed. Door dit diploma ben je volledig op de hoogte van alle regels binnen de KNLTB. Je bent zaterdag of zondag aanwezig op het park, tijdens de competitie. Verdere werkzaamheden liggen begin december en juli (inschrijf periode voor competitie) 
 
Secretariaat; 
Deze functie is zeer afwisselend. Je bent algemeen inzetbaar en hebt overzicht over het geheel. Tijdens bestuursvergaderingen maak je een korte samenvatting wat besproken is. Het huidige bestuur is zeer efficiënt met zijn tijd. Korte vergaderingen, veel via email en minimale samenkomsten. Voor de algemene ledenvergaderingen maak je langere samenvattingen zodat de leden die niet aanwezig waren ook hetgeen besproken is, begrijpen. Wat ook bij deze functie hoort is het bijhouden van nuttige informatie in de vitrine op het park, het informatie boek in het clubhuis, versturen van persoonlijke kaartjes bij geboorte, overlijden of anderszins als dat wenselijk geacht wordt. Je hebt een email adres waar je post van de KNLTB op kan ontvangen of van gerelateerde instanties. Jij bent ook de enige die functies mag wijzigen naar de KNLTB toe. Het is een veelomvattende functie waarbij je organisatorisch vermogen zeer goed van pas komt. Gemiddelde werkzaamheden 2 uur per week.

Deel dit op: