Open Dag Bosjes van Pex was weer goed

Zaterdag 27 september (10-16 uur) vond de tweede Open Dag in de Bosjes van Pex plaats. Naast de speurtocht, de verschillende activiteiten bij de organisaties zelf, kon je meedoen aan het Straatsportfeest: hockey, tennis, voetbal, korfbal, paardfit en judo. Dit evenement in de ochtend was nog vrij rustig, maar daarna barstte het los met bezoekers en geïnteresseerden in tennis bij ons op het park.

Vele kinderen op de baan met trainers Richard en Simon, vele ouders die vanaf het terras naar hun kroost keken, vele competitiespelers die genoten van de extra aandacht, vele selfies bij de ADO Promobus, veel uitgedeelde snoepjes, vele kindjes die voor de speurtocht langskwamen, vele gezellige praatjes aan de promokraam bij op ingang van het park. Kortom, een heerlijk dagje tennis en promotie voor onszelf en de gehele Bosjes van Pex.

U kunt de foto’s van afgelopen zaterdag bekijken onder Jeugd, Foto’s en Evenementen.

Deel dit op: