Uitwisseling TVR wordt vaste traditie

Zaterdag 4 oktober waren we weer uitgedaagd door TVR voor een uitwisseling. Na onze glansrijke overwinning vorig jaar, toen op ons park, wilden ze dit jaar wederom de degens kruisen. En nu op hun park aan de Jan Thijsenweg 12. Wat het erg bijzonder maakte was het feit dat dit toernooitje de laatste activiteit op deze voor vele van ons vertrouwde locatie was. TVR gaat verhuizen naar de Spoorlaan, dit huidig park zal na ‘onze’ 4 oktober niet meer bespeeld worden.

Het werd een topdag met tot zes uur veel tenniswedstrijden. Dit jaar waren we helaas niet met beide ploegen met evenveel mensen, in ons geval kwam dit door de herfstcompetitie. Maar dat maakte niet uit, er waren minder Hanenburgers waardoor iedereen lekker door elkaar tenniste in koppels. Na zes uur kwam de heerlijke Indische maaltijd, gekookt door TVRleden Marcel, Dorry  & Frank, op tafel. En ’s avonds gingen de voetjes tot laat van de vloer bij de geweldige band die geregeld was.

Een mooi en waardig afscheid en meteen deze dag werd afgesproken dat onze uitwisseling een jaarlijkse traditie blijft. TVR bedankt dat we zo welkom waren op jullie park, zelfs op de laatste dag op deze mooie locatie. We komen zeker langs op de nieuwe plek!

 

Deel dit op: