Heren 1 Kampioen!

Zaterdag 31 mei hebben we de competitie met z’n allen afgesloten met prima eten en geweldige muziek. Zelf gezongen muziek welteverstaan, het karaoke apparaat werd de gehele avond fanatiek gebruikt. Of het allemaal loepzuiver was is niet eens de vraag want dat was het zeker niet, maar de sfeer, de gezelligheid, de lol om elkaars optredens, de muziek was geweldig! Ook viel er nog een kampioenschap te vieren. Vooraf waren er nog twee teams in de race, maar de ladies van Dames 3 (Claudia, Sabrina, Laura, Laura en Jenske) haalden het net niet. De mannen van Heren 1 wel! Al konden ze dat lange tijd niet geloven. Zij moesten zelf 6-0 winnen en de concurrent moest 1 punt of meer laten liggen. Na diverse telefoongesprekken waarin werd aangegeven dat dat ene punt inderdaad verspeeld was en onze mannen dus kampioen waren geloofden Thomas, Michel, Rene, Maarten en Jeffrey het nog steeds niet en is Jeffrey persoonlijk naar De Mets gereden om de wedstrijdformulieren te bekijken. Wat bleek, het was echt zo! Heren 1 promoveert naar de 2e klasse! Gefeliciteerd mannen en we hopen dat jullie inmiddels geen last meer hebben van de vele genuttigde glaasjes champagne en bier!

Deel dit op: